To menn tatt for dobbeltdrapet i Carriacou

Politiet i Carriacou har pågrepet to menn for dobbeltdrapet på de svenske turistene som ble funnet like ved Paradise Beach.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn er pågrepet for de bestialske drapene på det svenske paret Reine og Gittan Lindwall på Paradise Beach i Carriacou i helgen. Det melder den svenske avisen Expressen

Harde forhør

-Vi forhører dem akkurat nå. De påstår at de har alibi, som vi sjekker ut, sa etterforskningslederen Gelston Millo natt til i dag.

Millo har jobbet døgnet rundt siden mordene skjedde lørdag morgen. Han ble innkalt fra hovedkvarteret i St.George på Grenada til den lille øya Carriacou med 5700 innbyggere.

- Vi er alle sjokkerte. Alle på øya snakker om disse bestialske drapene, og vi skal finne morderne. Kanskje vi allerede har tatt dem. Det er for tidlig å si, fortsetter Millo.

Puslespill

Politiet har ingen vitner til mordene.

- Vi er i ferd med å legge et puslespill nå. Ved hjelp av de ledetråder vi hittil har fått inn, har vi kunnet gripe de to mennene.

En av de pågrepne er fra øya, og en kommer fra Granada. Politiet kan ikke holde på de pågrepne i mer enn 48 timer. I kveld må politiet legge fram nye bevis - hvis ikke slipper de to fri.