Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To menn til sykehus etter voldshendelse i Rogaland

To menn i 40- og 60-årene er sendt til Stavanger universitetssjukehus etter en voldshendelse i en bolig på Kverneland i Time i Rogaland. To menn er pågrepet.

– De to mennene ble utsatt for vold og kroppsskader i sitt eget hjem. Skadeomfanget er ukjent, sier politiadvokat Tor Arvid Bruskeland i Sørvest politidistrikt til NTB.

Mannen i 40-årene eier boligen, mens mannen i 60-årene leier en sokkelleilighet i boligen. En av dem meldte selv fra om voldshendelsen, som de ble utsatt for ved sjutiden søndag morgen.

– Vi pågrep to menn i 20-årene noen timer etterpå, sier Bruskeland.

Politiet hadde søndag ettermiddag ikke avhørt noen av de involverte. De vet foreløpig ikke noe om hendelsesforløpet, eller om det er noen relasjon mellom de involverte.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling