To menn tiltalt for å ha drept og partert en mann i Oslo

En 26-åring tilsto parteringsdrapet på Ammerud i Oslo. Nå er en annen mann tiltalt. En kvinne er tiltalt for ikke å ha avverget situasjonen.

TRE TILTALT: Kriminalteknikkere jobber i en leilighet på Ammerud april 2016. Tre personer er nå tiltalt i saken, for er tiltalt for drap og en er tiltalt for ikke å ha avverget situasjonen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
TRE TILTALT: Kriminalteknikkere jobber i en leilighet på Ammerud april 2016. Tre personer er nå tiltalt i saken, for er tiltalt for drap og en er tiltalt for ikke å ha avverget situasjonen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Drapet fant sted i en boligblokk på Ammerud i Oslo i april 2016. En 35 år gammel mann ble funnet drept og partert. Deler av liket ble funnet i en koffert, og vitner fortalte at de hadde sett to menn bære en koffert til området.

Nå er to menn i 20-årene tiltalt for å ha drept mannen med en rekke kutt og stikk i hodet og overkropp. Mannen døde av blodtap og pustevansker. En kvinne er tiltalt for å ha hjulpet dem med å partere liket, skriver NRK.

I tiltalen heter det at den drepte ble delt i over 20 deler og pakket i poser, bager og en koffert, og at en vinkelsliper skal ha blitt brukt.

En 26-åring har tilstått drapet. En 28-åring har forklart at han var med på vold mot 35-åringen, men senere trakk seg. Han erkjenner ikke straffskyld for drap og partering.

Den 28 år gamle kvinnen er tiltalt for å ha unnlatt å tilkalle hjelp og for partering av liket, men ikke for drapet.

Alle tre tiltalte tilhører et rusmiljø i Oslo.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer