STAKK AV: Mannen i gul T-skjorte, som her kjører fra åstedet fra bomba like før den ble detonert, er hovedmistenkt i saken. To andre menn er også mistenkt, og har i dag meldt seg selv for politiet. Foto: AFP PHOTO / THAI POLICE / NTB scanpix
STAKK AV: Mannen i gul T-skjorte, som her kjører fra åstedet fra bomba like før den ble detonert, er hovedmistenkt i saken. To andre menn er også mistenkt, og har i dag meldt seg selv for politiet. Foto: AFP PHOTO / THAI POLICE / NTB scanpixVis mer

To mistenkte for Bangkok-bomba har meldt seg selv for politiet

Hevder de er turguider.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To menn som er mistenkt for bomba som drepte 20 mennesker i Bangkok mandag, har meldt seg selv for politiet, skriver BBC.

De to skal angivelig figurere på en overvåkningsvideo fra stedet like før eksplosjonen. De to mennene skal ha reist seg opp fra en benk, like før den hovedmistenkte i saken - en mann i gul T-skjorte - satt seg ned på benken og la igjen en ryggsekk.

Politiet avhører nå det to. Thailandsk politi har tidligere sagt at angriperen ikke kan ha handlet aleine, og sier det er minst ti mistenkte i saken. Den hovedmistenkte mannen er ifølge politiet utenlandsk.

I går etterlyste politiet i Bangkok de to mennene som nå har meldt seg til politiet.

- En person i rød T-skjorte og en annen i hvit T-skjorte er mistenkt for delaktighet i angrepet, sier en thailandsk polititalsmannen til thailandsk TV, ifølge NTB.

Politiet delte en fantomtegning av mistenkte.

Saken oppdateres