Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To nordmenn vant 71 millioner hver i lotto

- Du er sikra for resten av livet.

 VANT 142 MILLIONER:  To nordmenn vant i dag førstepremiepotten i Vikinglotto, og får 71 millioner hver. En kvinne fra Oslo og en vestfolding i 60-åra sikret seg storpremien. Arkivfoto: Norsk Tipping
VANT 142 MILLIONER: To nordmenn vant i dag førstepremiepotten i Vikinglotto, og får 71 millioner hver. En kvinne fra Oslo og en vestfolding i 60-åra sikret seg storpremien. Arkivfoto: Norsk Tipping Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag kveld var det 142 millioner i førstepremiepotten i Vikinglotto. Den får to heldige nordmenn dele, med 71 millioner hver. 

Det var ei dame fra Oslo og en mann fra Vestfold som fikk storpremien.

- Helt utrolig Norsk Tipping skriver at Oslo-damen hadde besøk av familie da hun fikk telefonen.

- Dette er helt utrolig, jeg kan ikke tro det er sant, sa hun, før hun måtte sette seg ned og fordøye millionbeskjeden.

Damen skal ha spilt lotto hver uke, og måtte sende telefonen videre til sønnen, så Norsk tipping kunne bekrefte at mamma hadde vunnet 71 millioner. 

- Du er sikra for resten av livet, lo hun i bakgrunnen.

- Vanvittig mye Mannen i 60-åra fra Vestfold tenkte ifølge Norsk Tipping først på hvor deilig det ville være å bli helt gjeldsfri.

- Men det er jo så vanvittig mye mer penger enn det. Jeg klarer ikke å se for meg hvor mye penger dette egentlig er, sa vestfoldingen.

For at hele potten i Vikinglotto skulle utløses, så måtte lykketallet ligge i vinnerrekken. Det gjorde det i kveld, og Oslo-damen og vestfoldingen hadde begge seks rette.

Hele Norges coronakart