Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To nye kvinnelik funnet

Totalt er fem prostituerte funnet døde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Britiske etterforskere har funnet ytterligere to kvinnelik i jakten på det som trolig er en av de verste drapssakene i britisk historie, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Begge kvinnene ble funnet nakne. I alt er fem kvinner funnet døde i Ipswich-området i løpet av de ni siste dagene. Alle de drepte jobbet som prostituerte.

Etterforskningsleder Stewart Gull sa under pressekonferansen sent i ettermiddag at de to siste likfunnene ble gjort bare timer før i et skogsområde nær Levington etter tips fra en turgåer. Det andre liket ble oppdaget av et politihelikopter, melder Sky News.

Likfunnene ble gjort ikke langt fra der Anneli Alderton (24) ble funnet drept natt til søndag.

- Den naturlige antakelsen er at dette er de to savnede kvinnene, detektiv Gull.

Som del av etterforskningen av dødsfallene på Gemma Adams (25), Tania Nicol (19) og Anneli Alderton (24) var politiet på jakt etter Annette Nicholls (29) og Paula Clenell (24). Begge hadde jobbet som prostituterte i Ipswich.

Visste ikke at hun var prostituert

Paula Clenell hadde ikke vært sett siden 9.desember. Hennes far, Brian, som bor i Northumberland, sier han ikke var klar over at datteren jobbet som prostituert.

Han beskriver datteren som en hvilken som helst annen ung kvinne. Han sier hun var en godhjertet og omtenksom sjel, skriver BBC.

FEM DØDE: (F.v.) Gemma Adams, Tania Nicol, Anneli Alderton, Paula Clenell og Anette Nicholls. Foto: SUFFOLK CONSTABULARY
FEM DØDE: (F.v.) Gemma Adams, Tania Nicol, Anneli Alderton, Paula Clenell og Anette Nicholls. Foto: SUFFOLK CONSTABULARY Vis mer

Clenell skal ifølge Ipswich-politiet ha benyttet en rekke adresser i byen. Kvelden den 10.desember sa Clenell til en venn at hun var på utkikk etter et sted å bo.

29 år gamle Anette Nicholls har vært savnet siden 4.desember. Det var familien som meldte henne savnet. De ble bekymret da de hørte om drapene på Tania Nicol og Gemma Adams.

Kan være mye høyere dødstall

Alderton ble funnet naken og kvalt i et skogholt søndag. Adams, som forsvant 15.november, ble funnet i en bekk 2.desember. Hun skal i likhet med Nicol, som ble funnet død 8.desember i samme vassdrag, ikke ha hatt synlige spor etter kvelning. Det er foreløpig ikke klarlagt hvordan de ble drept.

Alle drapsofrene som er funnet døde var prostituerte som har oppholdt seg i samme område i Ipswich. Men om det er riktig at en seriemorder har vært på ferde, kan det vise seg at antallet ofre er mye, mye høyere.

- Vi kan bare frykte det verste, sa etterforskningsleder Stewart Gull i Suffolk-politiet under pressekonferansen nå i ettermiddag.

Tidligere i dag kom han med en appell til en eventuell seriemorder: «Ring meg og overgi deg!»

image: To nye kvinnelik funnet
MORDERJAKT: Sjefsetterforsker Stewart Gull leder jakten på det politiet i sterkere grad frykter er tidenes seriemorder i Storbritannia.
SAMME DRAPSMANN? Politiet ser nå på en rekke eldre drap i sammenheng med de tre siste. Blant dem er skoleelevrn Vicky Hall (17) som ble kvalt og dumpet i ei grøft i 1999.
Hele Norges coronakart