Terror i Manchester:

To nye pågrepet i Manchester

Politiet i Manchester skal ha funnet flere sprengladninger, og gjennomførte natt til torsdag en kontrollert sprengning i nabolaget til den mistenkte terroristen.

MISTENKT GJERNINGSMANN: Britisk politi mistenker at Salman Abedi (22) står bak selvmordsangrepet mandag kveld, som tok livet av minst 22 mennesker. Foto: AP / NTB Scanpix
MISTENKT GJERNINGSMANN: Britisk politi mistenker at Salman Abedi (22) står bak selvmordsangrepet mandag kveld, som tok livet av minst 22 mennesker. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Politiet har i natt pågrepet to nye personer i forbindelse med terroren i Manchester mandag. Det opplyser Manchester-politiet selv på Twitter.

(Dagbladet): Politiet i Manchester har gjennomført en kontrollert sprengning i forbindelse med en husransakelse i bydelen Moss Side natt til torsdag.

Politiet bekrefter at nattas aksjon ble gjennomført i forbindelse med angrepet mandag kveld.

Moss Side er den samme Manchester-bydelen der terrormistenkte Salman Abedi (22) vokste opp og bodde sammen med sine foreldre og to søsken.

Det er gjennomført en rekke aksjoner i forbindelse med angrepet, og politiet i Manchester opplyste torsdag kveld at seks menn og en kvinne er pågrepet så langt. Den seneste pågripelsen fant sted seint onsdag kveld.

Tidlig torsdag morgen meldte politiet på Twitter at kvinnen som var pågrepet, er løslatt og at det ikke foreligger noen siktelse mot henne.

- Fant sprengstoff

Nyheten kommer få timer etter at den britiske avisa The Independent meldte at politiet har funnet flere sprengladninger i forbindelse med husransakelser etter angrepet mandag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer