Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To nye siktet etter motelldrapet

Politiet har siktet ytterligere to personer etter drapet på en 35-åring på Holms motell mellom Larvik og Sandefjord.

DREPT: Sandefjord-mannen (35) ble skutt ved Holms Motell & Restaurant på Amundrød i Larvik. Kort tid etter pågrep politiet tre personer for drapet. Nå er ytterligere to siktet for drapet. Foto: Peder Gjersøe/Dagbladet
DREPT: Sandefjord-mannen (35) ble skutt ved Holms Motell & Restaurant på Amundrød i Larvik. Kort tid etter pågrep politiet tre personer for drapet. Nå er ytterligere to siktet for drapet. Foto: Peder Gjersøe/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ytterligere to personer er siktet etter drapet på 35 år gamle Tom Raymond Hansen fra Sandefjord på Holms motell utenfor Larvik natt til mandag.

Til sammen er nå fem personer siktet i saken, fire menn og en kvinne. Alle er siktet for drap eller medvirkning til drap.

- Vi har siktet de to siste på grunn av etterforskning i saken, sier politiinspektør Magnar Pedersen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Mannen i 20-åra ble pågrepet i Larvik, mens mannen i 40-åra ble pågrepet i Sandefjord.

De to nye siktede, en mann i 40-åra og en mann i 20-åra er kjent for politiet fra tidligere. Mannen i 40-åra er tidligere domfelt, mens mannen i 20-åra er tidligere straffet.

Dagbladet omtaler i dag miljøet de to mennene som ble pågrepet like etter drapet tilhører. Politiet, og medlemmene selv, kaller seg MFU - som skal være en forkortelse for «Middle Finger Up». Sandefjord-politiet advarte mot miljøet så seint som i sommer.

Politiet vil ikke si om de to siste pågrepne tilhører samme miljø.

- Vi kommenterer ikke miljø, men alle de siktede har kjennskap til hverandre. Navnene er ikke ukjent for politiet, sier Pedersen.

PÅGRIPES: Her pågripes to av de siktede mennene kort tid etter drapet. I dag er ytterligere to menn siktet i saken. Foto: Peder Gjersøe/Dagbladet
PÅGRIPES: Her pågripes to av de siktede mennene kort tid etter drapet. I dag er ytterligere to menn siktet i saken. Foto: Peder Gjersøe/Dagbladet Vis mer
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media