To omkom i frontkollisjon ved Mandal

To andre fastklemt og skadd i kollisjon mellom to personbiler på E39 mellom Mandal og Vigeland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personer omkom og to ble sittende fastklemt og skadd i en frontkollisjon mellom to personbiler på E39 mellom Mandal og Vigeland i Vest-Agder i ettermiddag.

- Vi fikk melding klokka 16.05. Den ene bilen kom over i motgående kjørefelt og traff den andre front mot front. De to i den ene bilen er omkommet, og de to i den andre sitter fastklemt. Det arbeides nå med å få dem ut, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til Dagbladet.no i 17-tida.

De skadde, en 26-årig kvinne og en 30-årig mann, ble skåret løs og fraktet til Sørlandet sykehus Kristiansand klokka 17.25. De er utenfor livsfare, forteller Solås i 19.30-tida.

De omkomne, en kvinne på 62 år og en mann på 69 år, var fra lokalområdet, ifølge NTB.

Det er 80 km/t-grense på strekningen, som er sterkt trafikkert nå i fellesferien. Det var full stans i begge retninger så lenge redningsarbeidet pågikk, og omkjøringsveien, en smal vei på nordsiden av E39, ble blokkert av en bil som kjørte seg fast.

E39 ble åpnet igjen for trafikk rett før klokka 18.

SMADRET: Stasjonsvogna der to ble sittende fastklemt, er totalvrak etter kollisjonen. Foto: INA HJORTLAND/LINDESNES
SMADRET: Stasjonsvogna der to ble sittende fastklemt, er totalvrak etter kollisjonen. Foto: INA HJORTLAND/LINDESNES Vis mer