Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To omkom i kollisjon

En tolv år gammel gutt mistet livet, og ni personer ble brakt til sykehus etter at en bobil kolliderte på E6 ved Stange i Hedmark mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Den 34 år gamle kvinnen som ble livstruende skadd i kollisjonen mellom en bobil og en lastebil og en personbil ved Stange i Hedmark mandag, døde natt til tirsdag av skadene hun pådro seg.

Kvinnens sønn, en 12 år gammel gutt, omkom momentant i kollisjonen. Åtte personer ble brakt til sykehus etter ulykken.

Den 34 år gamle kvinnen døde på Ullevål universitetssykehus natt til tirsdag.

En 36 år gammel mann, som ifølge VG er kvinnens bror, ble også brakt til Ullevål. Hans tilstand var tirsdag morgen stabil. Han pådro seg lettere skader i ansiktet og i brystet, og er operert, får NTB opplyst fra sykehuset

De seks øvrige pasientene er brakt til sykehus i Hamar og Elverum.

Ifølge VG pådro en 5 år gammel gutt, 12-åringens halvbror, seg lettere skader i ulykken. En 22 år gammel kvinne, som er 36-åringens samboer, er alvorlig skadd, men tilstanden er stabil. Hun ligger på sykehus i Elverum. Barnas bestemor, en 55 år gammel kvinne, er innlagt med moderate skader på sykehus i Hamar. Hennes 47 år gamle samboer er lettere skadd og er også innlagt på sykehus i Hamar.

Sjåføren av tankbilen, en 51-åring, pådro seg lettere skader i sammenstøtet. Han er innlagt på sykehus i Hamar. Sjåføren av personbilen ble også lettere skadd i kollisjonen.

Ulykken skjedde klokka 9.10 mandag morgen. En bobil som var på vei sørover på E6, kom over i feil kjørefelt og kolliderte med en lastebil og en personbil.

I bobilen var det en familie med fem voksne og to barn fra Måløy. E6 var mandag stengt i flere timer ved ulykkesstedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media