To omkom i trafikkulykke

Personbil mot lastebil på E6 i Nord-Trøndelag.

VELTET OVER PERSONBIL: Et øyenvitne forteller til Trønder-Avisa at lastebilen veltet over personbilen. Fire personer satt i personbilen. Foto: Leserfoto
VELTET OVER PERSONBIL: Et øyenvitne forteller til Trønder-Avisa at lastebilen veltet over personbilen. Fire personer satt i personbilen. Foto: LeserfotoVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To voksne personer omkom da bilen de satt i kolliderte med en lastebil på E6 like nord for Grong i Nord-Trøndelag onsdag ettermiddag.

Barn til sykehus
Det satt til sammen fire personer i bilen; to voksne og to barn.

- Barna er på vei til sykehuset i Namsos med meget alvorlige skader, sier operasjonsleder Birger Sandvik ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

• Har du tips eller bilder? Kontakt Dagbladet på 2400@db.no eller 24 00 00 00

Føreren av lastebilen kom fysisk uskadd fra ulykken, som politiet fikk melding om klokken 16.23.

Lastebil veltet
Øyenvitne Kjell Arvid Lysberg forteller til lokalavisa Trønder-Avisa at lastebilen var lastet med metallskrap og har veltet på E6 og fått personbilen under seg.

- Jeg så at hengeren på vogntoget ble havnet mer og mer over på siden, før det veltet over en bil som kjørte nordover, sier Lysberg til Trønder-Avisa.


E6 stengt
Den ene delen av lastebilen ligger tvers over E6, og metallskrap er strødd utover veien. Det er dermed full stopp i trafikken og lange køer i begge retninger.

- Veien vil neppe bli åpnet igjen før nærmere midnatt, sier Jo Roger Blengsli i Viking redningstjeneste for Namsos og Overhalla til Dagbladet.

Han forteller at oppryddingen først vil starte etter at Statens havarikommisjon for transport har vært på stedet og gjort tekniske undersøkelser.

Dagbladet kommer med mer.

E6 STENGT: E6 er stengt ved Grong i Nord-Trøndelag etter dødsulykken onsdag ettermiddag. Foto: Leserfoto
E6 STENGT: E6 er stengt ved Grong i Nord-Trøndelag etter dødsulykken onsdag ettermiddag. Foto: Leserfoto Vis mer