To omkom i trailerulykke

Vogntog kjørte av veien i Rogaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): SISTE: To personer ble bekreftet omkommet ved midnatt.

Politiet fikk melding om utforkjørselen ved 21-tida i kveld. Politi, ambulanser og to luftambulanser ble umiddelbart sendt til ulykkesstedet på E39 i Drangsdalen, nord for Moi i Rogaland.

- To personer befant seg i traileren da den kjørte av veien, og minst èn av dem satt fastklemt i kjøretøyet, sier operasjonsleder Arvid Jensen ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Det var en mann og en kvinne som befant seg i vogntoget, som kjørte i retning sørover da det havnet utenfor veien i den siste svingen før krabbefeltet ved Drangsdalen. 

Kjøretøyet veltet ned i et bekkefar, og redningsmannskapene måtte få hjelp av gravemaskin for å få de to personene ut, melder Stavanger Aftenblad.

- En mann er bekreftet omkommet, mens den andre personen er livstruende skadd. Denne personen er fortsatt ikke fraktet bort fra stedet, sier operasjonsleder Atle Skretting til Dagbladet.no klokka 23.40.

Kjøretøyet er norskregistrert og var det eneste som var innblandet i ulykken.

Ulykkesårsaken er foreløpig ikke kjent, men Statens Vegvesen og politiets krimteknikere foretar undersøkelser på stedet.

På grunn av ulykken oppsto det lange bilkøer på E39.