Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To omkommet etter trailerulykke på E6 i Snåsa

To personer er bekreftet omkommet etter at to trailere kolliderte på E6 i Snåsa i Trøndelag søndag.

TO OMKOM: To personer er bekreftet omkommet i en trafikkulykke mellom to trailere på E6 ved Snåsa i Trøndelag. Foto: Lars Lilleby Macedo Vis mer

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 10.43.

To trailere skal ha vært involvert, hvorav den ene endte i kraftig brann.

- Traileren står i full fyr, og en person sitter fastklemt, sa operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Frank Brevik, til Dagbladet like etter hendelsen.

Han kunne da verken bekrefte eller avkrefte om noen var omkommet.

Klokka 11.17 kunne politiet imidlertid si at føreren av den ene traileren, en mann, var bekreftet omkommet. Like etter, ved 12-tiden, kunne de meddele at føreren av det andre kjøretøyet også hadde dødd i ulykka.

Også en fører av en personbil som kjørte inn i ulykka, en kvinne, ble tatt hånd om av helsepersonell. Hun skal være lettere fysisk skadd.

Politiet er i ferd med å varsle pårørende, understreker Brevik.

Iverksetter etterforskning

Brannvesenet har begynt med sluknings- og frigjøringsarbeid på stedet.

Trailerulykken skal ha skjedd ved Hammer i kommunen, og det er blitt rekvirert flere ambulanser og politipatruljer. Også en luftambulanse har landet på E6 ved ulykkesstedet, og vil frakte med seg en eller flere involverte til St. Olavs Hospital i Trondheim.

Politiet har foreløpig ikke formening om hva som kan ha forårsaket ulykka, og vil iverksette teknisk og taktisk etterforskning.

Kriminalteknikere og havarikommisjonen er på vei.

E6 stengt

E6 i Snåsa er fullstendig stengt for øyeblikket, og vil forbli stengt over en lengre periode, opplyser politiet.

Det er åpnet for omkjøring via fylkesvei 763 Sørsidevegen eller fylkesvei 17, skriver Vegtrafikksentralen i en Twitter-melding.

Saken oppdateres.