Eksplosjon i smelteverk på Toten:

To omkomne funnet etter eksplosjon i smelteverk på Vestre Toten

Politi og brannvesen har gått inn i bygget.

INNSATSLEDER: Trond Granlund var først på stedet i etterkant av eksplosjonen på Metallco Aluminium. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
INNSATSLEDER: Trond Granlund var først på stedet i etterkant av eksplosjonen på Metallco Aluminium. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Siste: NTB melder at to omkomne er funnet etter eksplosjonen.
  • Overfor Dagbladet forklarer Siv Anita Opsahl, seksjonsleder for etterforskningsseksjonen ved Gjøvik Politihus, at kriminalteknikere er på stedet. De jobber for å identifisere de to døde, samt å undersøke hva som var årsaken til ulykka.

EINA/OSLO (Dagbladet): Klokka 06.20 i dag fikk politiet i Innlandet melding om en eksplosjon på Metallco Aluminium ved Einavatnet i Vestre Toten kommune.

To ansatte ble skadd, to er savnet. Politiet skriver i en pressemelding at de savnede er menn som er henholdsvis 50 og 30 år gamle.

«Det er innført et flyrestriksjonsområde som tar utgangspunkt i det sentrale brannområdet med radius på 4 km og 900 meter opp i høyden. Restriksjonene gjelder også for droner.», heter det i samme pressemelding.

- Årsaken til flyforbudet er at vi ikke har funnet de to savnede ennå. Vi vil ikke ha fly og droner i området, sier Siv Anita Opsahl, seksjonsleder for etterforskningsseksjonen ved Gjøvik politihus, til Dagbladet klokka 12.05.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer