To pågrepet etter båt-dropp

Dropp i Langesund kan være narkotika.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et dropp med noe som kan ha vært narkotika ble tirsdag formiddag plukket opp av en båt utenfor Langesund i Telemark. To personer er pågrepet, skriver NTB.

Tollvesen og politi fikk tips om droppet fra personer som hadde observert at noe pågikk i sjøen like utenfor Langesund i Bamble kommune. Et båt skal ha gjennomført et dropp som siden ble plukket opp av et annet fartøy.

Det ble straks iverksatt en omfattende leting etter fartøyet som hadde plukket opp droppet og etter noen timer ble en båt funnet i Ormefjorden.

Kort tid etter ble to personer pågrepet. De var begge blitt observert i forbindelse med droppet. Tirsdag kveld satt de i avhør på politistasjonen i Porsgrunn.

Politiet holdt tirsdag kveld kortene tett til brystet i saken, og henviste til en orientering som er planlagt onsdag klokka 12.

Politiadvokat Kristin Bjelkemyr opplyser til NTB at det av hensyn til etterforskningen i saken ikke vil bli gitt noen opplysninger om hvilke beslag politi og tollvesen måtte ha gjort.

Det er trolig flere enn de to pågrepne innblandet i saken, men det vil politiet verken bekrefte eller avkrefte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer