Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To pågrepet etter bilran i Trondheim

To menn er pågrepet etter et at de tok seg inn i en leilighet og ranet til seg en bil på Bakklandet i Trondheim natt til fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- En mann tok seg inn i en leilighet, truet mannen som bodde der, fikk ham med ut av leiligheten og tok bilen til vedkommende, forteller innsatsleder Roar Selvnes i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Politiet fikk melding om ranet ved klokken 2.23 natt til fredag.

- Mannen våknet ved at en person sto ved siden av senga og truet ham og sa han hadde en kniv. Hvordan han kom seg inn har vi ikke helt oversikt over, forteller operasjonsleder Tore Kyllo til NTB.

Bileieren ble deretter tvunget med på en kortere kjøretur, før han ble kastet ut.

- Da han ble kastet ut, hoppet en venn av gjerningsmannen inn i bilen, og de kjørte videre, sier Kyllo.

- De mistenkte tok med seg telefonen til bileieren og det gikk noen minutter før han fikk varslet, sier operasjonslederen.

Politiet fikk tillatelse til bevæpning og satte opp sperringer med spikermatter rundt omkring i Trondheim. Etter hvert fikk en patrulje øye på bilen på Bratsberg. Politiet la seg på hjul og bilen kjørte på gangveier og over plener, men etter hvert gikk det for fort for politiet til å følge etter.

- Men ved 4-tiden ble mennene observert og pågrepet hver for seg.

- Vi søkte med hund i området, og fant etter hvert bilen der kniven det ble truet med også lå. Begge de mistenkte sitter i arresten og vil bli avhørt og fremstilt for varetekt, sier Kyllo.

Ifølge Kyllo er de to pågrepne i midten av 20-årene og kjent for politiet. De kjente ikke mannen som ble ranet.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media