Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To pågrepet etter dobbeldrap i Sverige

Politiet tok seg inn i leilighet.

POLITIJAKT: Politiet i Sverige har jaktet på mellom to og fire gjerningspersoner siden to menn ble funnet drept ved 12-tiden i ettermiddag. Foto: Robert Lundsten
POLITIJAKT: Politiet i Sverige har jaktet på mellom to og fire gjerningspersoner siden to menn ble funnet drept ved 12-tiden i ettermiddag. Foto: Robert Lundsten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To menn er pågrepet etter et dobbeldrap i nord for Göteborg i ettermiddag.

Det melder den svenske avisa Expressen, som har snakket med et øyenvitne.

De to skal ha blitt pågrepet etter at politiet tok seg inn i en leilighet i byen Angered rundt 20 km nord for Göteborg.

- Etter en stund kom politiet kom med to menn som hadde håndjern på seg. Den ene mannen hadde prøvd å dekke ansiktet med skjorten sin, forteller vitnet til avisa.

To drept
To menn er bekreftet skutt og drept i Stenungsund rundt 50 km nord for Göteborg i Sverige ved 12-tiden i ettermiddag, melder NTB.

- Siden da har vi jaktet på mellom to og fire gjerningspersoner med politibil og ambulanse, sier pressetalsmann Stefan Gustafsson i politiet i Västra Götaland til Dagbladet.

De to drepte ble funnet av en vaskehjelp i et nedslitt trehus som ligger i et industriområde i Stenungsund, skriver Aftonbladet.

Skuddveksling
Like etter kl. 14 kjørte fluktbilen, en svart BMW, inn i et garasjeanlegg i Lövgärdet rundt 6 kilometer fra der de to mennene ble pågrepet, ifølge et øyenvitne som Aftonbladet har snakket med.

Da hadde den blitt jaktet på av politiet, som skal ha løsnet skudd mot bilen i et forsøk på å stoppe den. Folk i fluktbilen skal ha skutt tilbake mot politiet.

Kort tid senere kom politiet til garasjen i heilkopter og politibiler. Fluktbilen ble funnet i garasjeanlegget.

Siden da har politiet leitet etter gjerningspersonene i store deler av Göteborg og omegn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling