To pågrepet etter funn av død kvinne i trappeoppgang i Oslo

Etterforskes som drap.

FUNNET DØD I TRAPPEOPPGANG: Politiet har iverksatt drapsetterforskning etter at en død kvinne ble funnet i en trappeoppgang i Oslo i ettermiddag. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
FUNNET DØD I TRAPPEOPPGANG: Politiet har iverksatt drapsetterforskning etter at en død kvinne ble funnet i en trappeoppgang i Oslo i ettermiddag. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En død kvinne ble funnet i en trappeoppgang på Tøyen i Oslo i ettermiddag. Politiet etterforsker saken som drap, og har pågrepet to menn.

- Vi jobber med varsling av pårørende nå. Jeg ønsker ikke å si noe mer om avdøde og relasjonene mellom henne og de pågrepne før varslingen er fullført, sier Grete Lien Metlid, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, til Dagbladet i 18.20-tida.

- Vi jobber teknisk og taktisk på stedet, sier politiets innsatsleder Magnus Strande til Dagbladet.

Åstedet er ei boligblokk på Tøyen. Bevæpnede tjenestemenn tok seg tidligere i dag inn i bygningen, der kriminalteknikere arbeider utover kvelden. Mannen ble ifølge naboer pågrepet i første etasje, og videre ført med håndjern inn i en politibil.

Funnet avkledd Ifølge Dagbladets opplysninger skal den drepte kvinnen og en av de pågrepne som bor i blokka, kjent hverandre godt. Videre skal kvinnen ha blitt funnet avkledd og ille tilredt i branntrappa. Det skal også ligge synlige blodspor inne i gangen i en av de øverste etasjene i blokka. På spørsmål fra Dagbladet ønsker ikke politiet å svare på om personene hadde et forhold, eller om de pågrepne er kjenninger av politiet. De ønsker heller ikke å kommentere hvordan åstedet ser ut, eller om det er funnet våpen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer