Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To pågrepet etter innbrudd hos gullsmed i Kragerø

Politiet har pågrepet to menn etter et innbrudd hos en gullsmed i Kragerø. Tyvene stakk av med klokker og gullsmykker til en verdi av rundt 100.000 kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innbruddsalarmen i butikken gikk klokka 3.30 natt til mandag, og under tre timer senere opplyste politiet i Telemark at to menn var pågrepet, siktet for tyveriet.

«Pågripelsen kom etter meget godt politiarbeid med sporsikring på åstedet og god innsats av politiets hundeekvipasje som fulgte spor fra åstedet», skriver politiet på Twitter.

Innbruddet skjedde på kjøpesenteret Amfi. Det er innehaveren av Bjørklund-butikken som har anslått at verdien på varene som tyvene fikk med seg, var på rundt 100.000 kroner. Ifølge politiet er noe av tyvegodset funnet hjemme hos de pågrepne.

Lørdag prøvde innbruddstyver å slå seg inn hos en urmaker i Porsgrunn med øks. Politiet utelukker ikke at det kan være en sammenheng mellom hendelsene, som skjedde under en times kjøretur fra hverandre.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!