To pågrepet etter nytt gullsmedran i Sandefjord

Knuste urmontre med hammer.

 PÅGREPET:  De to mennene som er mistenkt for væpnet gullsmedran i Sandefjord i dag, ble pågrepet noen hundre meter unna Gullsmed Haakonsen en drøy time etter ranet. FOTO: LASSE LJUNG, NYHETSFOTO.
PÅGREPET: De to mennene som er mistenkt for væpnet gullsmedran i Sandefjord i dag, ble pågrepet noen hundre meter unna Gullsmed Haakonsen en drøy time etter ranet. FOTO: LASSE LJUNG, NYHETSFOTO.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Vestfold har pågrepet to menn som er mistenkt for væpnet ran mot en gullsmedforrening i Jernbanealleen i Sandefjord  i ettermiddag.

De to mennene ble pågrepet ved 14.30-tiden i en leilighet i Bjerggata i Sandefjord sentrum, noen hundre meter fra ransstedet.

Politiet fikk melding like før klokka 13.14 om at en raner med pistol kom inn i forretningen i Jernbaneallen.

Mange ran mot samme butikk Politiet har seinere fått bekreftet at det kom to ranere inn i gullsmedforretningen og at minst en av dem hadde pistol.

Ranerne har knust utstillingsmontre med hammer og kommet unna med et ukjent antall ur, opplyser Vestfold-politiet i en pressemelding.

Den samme forretningen - Gullsmed Haakonsen - har blitt ranet flere ganger i løpet av det  siste. Seinest i oktober i fjor fikk ranere med seg gullvarer for over en million kroner.

Da

 RANET IGJEN:  Politiet jaktet en ransmann som truet betjeningen hios Gullsmed Haakonsen i Sandefjord med pistol i ettermiddag. FOTO: LASSE LJUNG, NYHETSFOTO.
RANET IGJEN: Politiet jaktet en ransmann som truet betjeningen hios Gullsmed Haakonsen i Sandefjord med pistol i ettermiddag. FOTO: LASSE LJUNG, NYHETSFOTO. Vis mer