Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To pågrepet etter skyteepisode på Strømmen: - Siktet for forsøk drap eller medvirkning til drapsforsøk

Planlagt politiaksjon i dag.

PÅGREPET: En person er pågrepet etter en politiaksjon mot et bolighus på Strømmen i dag. Foto: Christian Rooth Christensen / Dagbladet
PÅGREPET: En person er pågrepet etter en politiaksjon mot et bolighus på Strømmen i dag. Foto: Christian Rooth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I formiddag slo bevæpnet politi til mot et bolighus på Strømmen i Skedsmo kommune.

En person ble da pågrepet, siktet for forsøk på- eller medvirkning til drapsforsøk, opplyser politiadvokat Viola Bjelland ved Romerike politidistrikt overfor Dagbladet.

- Det var en skyteepisode på Strømmen natt til lørdag, og vi har i etterkant av dette pågrepet to personer, hvorav den siste ble pågrepet i dag. Begge personene er siktet for forsøk på drap eller medvirkning til forsøk på drap, sier Bjelland, som tilføyer at politiet ikke kan utelukke ytterligere pågripelser i saken.

- Ingen skadd Den første personen som ble pågrepet fremstilles for fengsling i dag, ifølge Bjelland.

Politiadvokaten forteller at politiet på nåværende tidspunkt ikke kan si noe om hvordan de to personene forholder seg til siktelsen.

- Av etterforskningsmessige hensyn må vi fortsatt være tilbakeholdne med informasjon, sier hun.

- Er det noen fornærmede i saken?

- Politiet er ikke kjent med at noen er skadd, sier Bjelland.

Planlagt På Twitter skriver politiet om dagens pågripelse, og at aksjonen var planlagt som en følge av en hendelse i helga.

«Politiet på Romerike har gjennomført en planlagt væpnet pågripelse på Strømmen etter hendelse i helga. En person pågrepet», lyder meldinga.

Dagbladet følger saken.

Hele Norges coronakart