TUNGT BEVÆPNET: Store politistyrker jakter etter en person som er observert med et gevær ut av vinduet på en bil. Det er også meldt om avfyrte skudd. Bilen på bildet var ikke involvert i episoden. Foto: Per Flåthe / Dagbladet
TUNGT BEVÆPNET: Store politistyrker jakter etter en person som er observert med et gevær ut av vinduet på en bil. Det er også meldt om avfyrte skudd. Bilen på bildet var ikke involvert i episoden. Foto: Per Flåthe / DagbladetVis mer

To pågrepet etter stor politijakt i Bø

Tatt med luftgevær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Store bevæpnede politistyrker jaktet på en eller flere som i følge meldingen til politiet i Telemark holdt et gevær ut av vinduet fra en bil. Jakten foregår ved Sanda Camping i Bø.

- Meldingen som kom til oss er at det er sett en mann med gevær, og at det er hørt at skudd er blitt avfyrt, sier operasjonsleder Terje Pedersen ved Telemark politidistrikt til Dagbladet.

Han sier at en melder beskrev et gevær som ble holdt ut av vinduet på en bil som kjørte.

Nå melder politiet at to personer er anholdt og at det er tatt beslag i to luftgevær.

Den alvorlige meldingen utløste tidligere i kveld en større politiaksjon der tungt bevæpnet politi søkte etter en eller flere personer med våpen. Politihelikopteret deltok også i jakten.

Jakt: Store styrker deltar i jakten. Foto: Per Flåthe / Dagbladet
Jakt: Store styrker deltar i jakten. Foto: Per Flåthe / Dagbladet Vis mer