FUNNET NEDGRAVD: Anatolij Petraskevic, en 44 år gammel litauisk statsborger som var bosatt i Røyken på tidspunktet da han forsvant, ble funnet nedgravd i fjor. Han ble meldt savnet i midten av desember 2007. Foto: Privat / Politiet / Scanpix
FUNNET NEDGRAVD: Anatolij Petraskevic, en 44 år gammel litauisk statsborger som var bosatt i Røyken på tidspunktet da han forsvant, ble funnet nedgravd i fjor. Han ble meldt savnet i midten av desember 2007. Foto: Privat / Politiet / ScanpixVis mer

To pågrepet for drap etter likfunn i Nedre Eiker i fjor

En mann og en kvinne er pågrepet og siktet for drapet på en 44-åring fra Litauen som forsvant fra Slemmestad i 2007 og ble funnet i Nedre Eiker i fjor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen ble pågrepet onsdag, mens mannen ble pågrepet fredag ettermiddag, opplyser lensmann Toril Sorte i Nedre Eiker til Drammens Tidende.

Anatolij Petraskevic forsvant i desember 2007 og ble funnet av en tilfeldig forbipasserende ved badeområdet Hagatjern i Nedre Eiker i fjor sommer. De pågrepne bodde i en drammensleilighet hvor politiet har slått fast at 44-åringen befant seg 9.-10. desember 2007.

- Via avhør og samtaler med en rekke vitner, klarte vi å bringe på det rene at Petraskevic var i leiligheten på dette tidspunktet. Og i forbindelse med denne aksjonen har vi nå pågrepet to personer i Drammen. De to bodde i leiligheten den gangen, sier Sorte.

De to var ikke kjent av politiet fra tidligere. De har vært til avhør etter pågripelsene denne uka. Kripos har også gjort tekniske funn i leiligheten.

(NTB)