Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To palestinere drept av israelske styrker på Gaza

To palestinske menn i 20-årene er drept av israelske styrker på Gaza, ifølge helsedepartementet. To andre er såret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det israelske militæret har bekreftet hendelsen, og i en uttalelse opplyser de at en israelsk stridsvogn skjøt mot en observasjonspost som tilhører Hamas sør på Gazastripen.

Angrepet skjedde som følge av at en sprengladning ble plassert nær grensegjerdet på Gaza, ifølge militæret. De opplyser videre at gjenstanden detonerte uten at israelske soldater ble såret.

Lørdag kveld angrep israelske kampfly angrep to Hamas-mål på Gazastripen, ifølge palestinske sikkerhetskilder. Ett av målene, i den sørlige byen Rafah, var et anlegg som tilhører islamistbevegelsen Ezzedine al-Qassam-brigadene, Hamas’ væpnede gren, ifølge kilden. Det andre angrepet skal ha vært rettet mot et mål i sentrum av Gazastripen.

Det israelske militæret har i en uttalelse sagt at deres kampfly «traff militære mål i en bygning tilhørende terrororganisasjonen Hamas sør på Gazastripen», og de nevnte kun det ene angrepet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media