Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To palestinere drept i helikopterangrep

To palestinere ble drept da israelske kamphelikoptre gikk til angrep mot en militær post på Vestbredden i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i dag gikk kamphelikoptrene til angrep mot en palestinsk politistasjon på Gazastripen i morges. Minst fem raketter traff bygningen som var en base tilhørende president Yasser Arafats Styrke 17 i Beit Jala.

Bygningen ble totalt ødelagt, men det ble ikke meldt om skadde. Øyenvitner sa at politifolkene hørte lyden av helikoptrene og straks evakuerte bygningen. Angrepene kom som en gjengjeldelse etter at en jødisk bosetning ble beskutt.

Til tross for angrepene fortsetter samtalene om våpenhvile i regi av den amerikanske utsendingen Anthony Zinni. EU har sendt sin utenrikspolitiske koordinator Javier Zolana i et forsøk på å mekle i den ny-voldelige konflikten. Solana har møter med både Ariel Sharon og palestinernes leder Yassir Arafat, melder AP.

Volden mellom israelere og palestinere har eskalert de siste ukene, og toppet seg på nytt da to palestinske barn på 3 og 13 år ble drept i går.

Hele Norges coronakart