Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer alvorlig skadd i trafikkulykke i Sogn og Fjordane

En mann i 50-årene og en kvinne er alvorlig skadd etter frontkollisjonen i Eikefjorden i Flora i Sogn og Fjordane lørdag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I alt fire personer var involvert i ulykken. Den ene, en mann på 59 år, var bevisstløs etter ulykken og ble fløyet til Haukeland sjukehus med det politiet betegnet som alvorlige skader.

I en oppdatering ved 17-tiden lørdag skriver Haukeland at mannens tilstand fortsatt er alvorlig.

De tre andre, ifølge NRK to kvinner og en mann, ble tatt med til sentralsykehuset i Førde. Den ene kvinnen var bevisstløs og alvorlig skadd, og ble fløyet til sykehuset i luftambulanse.

Lørdag kveld er tilstanden hennes fortsatt alvorlig, skriver sykehuset i en pressemelding. De to andre er ifølge sykehuset kun lettere skadd.

Ulykken skjedde da to biler frontkolliderte på riksvei 5 i Eikefjord klokken 13.25, opplyser operasjonsleder Gustav Landro i Vest politidistrikt til NTB. Tre ambulanser, et redningshelikopter og en luftambulanse rykket ut til ulykken, i tillegg til brannvesen og politi.

Politiet vet ikke mer om årsaken til ulykken, men opplyser at de har avhørt vitner og at de vil etterforske hendelsen.

- Det er en møteulykke, så en av bilene har tydeligvis havnet i motsatt kjørefelt, sier operasjonsleder Eivind Hellesund.

Nødetatene ble ved 16-tiden ferdige med sitt arbeid på stedet, og riksvei 5 er åpnet for normal trafikk.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!