To personer alvorlig skadd i trafikkulykke i Sogn og Fjordane

En mann i 50-årene og en kvinne er alvorlig skadd etter frontkollisjonen i Eikefjorden i Flora i Sogn og Fjordane lørdag formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I alt fire personer var involvert i ulykken. Den ene, en mann på 59 år, var bevisstløs etter ulykken og ble fløyet til Haukeland sjukehus med det politiet betegnet som alvorlige skader.

I en oppdatering ved 17-tiden lørdag skriver Haukeland at mannens tilstand fortsatt er alvorlig.

De tre andre, ifølge NRK to kvinner og en mann, ble tatt med til sentralsykehuset i Førde. Den ene kvinnen var bevisstløs og alvorlig skadd, og ble fløyet til sykehuset i luftambulanse.

Lørdag kveld er tilstanden hennes fortsatt alvorlig, skriver sykehuset i en pressemelding. De to andre er ifølge sykehuset kun lettere skadd.

Ulykken skjedde da to biler frontkolliderte på riksvei 5 i Eikefjord klokken 13.25, opplyser operasjonsleder Gustav Landro i Vest politidistrikt til NTB. Tre ambulanser, et redningshelikopter og en luftambulanse rykket ut til ulykken, i tillegg til brannvesen og politi.

Politiet vet ikke mer om årsaken til ulykken, men opplyser at de har avhørt vitner og at de vil etterforske hendelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer