Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Alexander Kiellands plass

To personer angrepet med hammer midt i rundkjøring i Oslo

Fem personer er pågrepet i en bygård. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fem personer er pågrepet av Oslo-politiet etter en slåsskamp i en rundkjøring på Alexander Kiellands plass søndag kveld.

- Klokka 19.42 var det veldig mange som ringte nødtelefonen da de så flere personer slåss i rundkjøringen. Da vi kom til stedet var det bare to personer igjen - resten hadde løpt av gårde. De to fortalte at de var sparket og slått i hodet med hammer mens de lå på bakken.

Det sier operasjonsleder Vidar Pedersen omlag 35 minutter etter at de rykket ut til hendelsen.

- De to sier de ikke kjenner gjerningspersonene, beskjeden til oss så langt er at det var et helt tilfeldig angrep, sier han.

Oslo-politiet sjekket overvåkningskameraer fra butikkene i nærheten av den travle rundkjøringen, og kom seg raskt på sporet av flere personer som de mener kan ha hatt noe med episoden å gjøre.

- Vi tok oss inn i en leilighet og har tatt kontroll på sju personer. Noen av dem hadde blod på seg, så det kan jo tyde på at de har noe med saken å gjøre, sier han.

Like etter forteller politiet på Twitter at de har pågrepet fem personer. De to skadde er kjørt til legevakta.

Pedersen sier de foreløpig ikke har alder på personene som sloss.

Politiet jobber fortsatt på stedet.

Vet du mer? Ring oss på 24 00 00 00, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til 2400@dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling