To personer bekreftet omkommet etter front­kollisjon i Nord-Trøndelag

Bilen tok fyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personer omkom og én ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom to biler på E6 like nord for Verdal i Nord-Trøndelag natt til søndag. Den skadde er fløyet til sykehus.

Én av bilene tok fyr og er utbrent etter ulykken, som politiet fikk melding om klokken 2.38. NTB fikk først opplyst at det var totalt fire personer i de to bilene som frontkolliderte, men ved 4-tiden opplyser politiet at det antakelig var tre involverte.

- Ifølge patruljen på stedet satt det trolig én person i bilen som brant. Vi søker med hund i området for å være sikre, sier operasjonsleder Johnny Olsen i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Personen som ble funnet i den utbrente bilen er bekreftet omkommet. I tillegg mistet én person i den andre bilen livet i ulykken, mens en annen person er fraktet til St. Olavs hospital med alvorlige skader.

Alle nødetatene var raskt på stedet etter at ulykken ble meldt. I tillegg er Statens vegvesens ulykkesgruppe kalt ut til stedet, melder Adressa.

E6 nord for Verdal blir stengt på ubestemt tid etter ulykken. Anbefalt omkjøring er via fylkesvei 173 fra Verdal sentrum.

Politiet har foreløpig ikke noen formening om årsaken til ulykken, opplyser Olsen til NTB. 

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram