Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer bekreftet skadd i Dortmund

En politimann er bekreftet skadd etter at sprengladninger gikk av utenfor spillerbussen til Borussia Dortmund. Det var allerede kjent at en spiller er skadd.

TO SKADD: To personer og spillerbussen til Borussia Dortmund fikk skader da tre sprengladninger gikk av rett ved bussen på vei til kamp.  Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix
TO SKADD: To personer og spillerbussen til Borussia Dortmund fikk skader da tre sprengladninger gikk av rett ved bussen på vei til kamp. Foto: Martin Meissner / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre sprengladninger detonerte tirsdag klokka 19.15 da spillerbussen til Borussia Dortmund kjørte fra hotellet med spillerne mot stadion for å spille kvartfinale i mesterligaen.

Politimannen eskorterte og kjørte foran bussen. Han ble såret i eksplosjonene, og fikk både fysiske skader og sjokkskader og kan ikke jobbe inntil videre, opplyser politiet.

Det ble tirsdag kjent at den spanske forsvarsspilleren Marc Bartra fikk skader i høyre håndledd og ble operert for dette tirsdag kveld.