Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer døde i møteulykke i Buskerud

Møteulykke mellom personbil og lastebil.

MØTEULYKKE: En person og et vogntog var søndag kveld involvert i en møteulykke ved Darbu i Buskerud mellom Drammen og Kongsberg. To personer døde i kollisjonen. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
MØTEULYKKE: En person og et vogntog var søndag kveld involvert i en møteulykke ved Darbu i Buskerud mellom Drammen og Kongsberg. To personer døde i kollisjonen. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 22.45 fikk politiet i Søndre Buskerud politidistrikt melding om en møteulykke mellom en personbil og et vogntog ved Darbu i Buskerud, mellom Kongsberg og Drammen.

To personer omkom i ulykken. Det opplyser politiet til Dagbladet.

- To personer som satt i personbilen mistet livet, sier operasjonsleder Tore Nuven til Dagbladet.

Operasjonslederen kan ikke si om føret på veien kan ha hatt noe med ulykken å gjøre. Den aktuelle veistrekningen er heller ikke spesielt kupert eller svingete, forteller han.

- Sjåføren av vogntoget er uskadd, men blir tatt hånd om av helsepersonell, sier han.

Politiet er på stedet og omdirigerer trafikken. Ulykkesgruppa fra Statens vegvesen er på vei og vil begynne med sitt arbeid i natt.

Saken oppdateres.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media