INGEN VITNER:  Politiet jobbet i morgentimene på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet. Alle foto: Vegard M. Aas / Presse 3.0
INGEN VITNER: Politiet jobbet i morgentimene på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet. Alle foto: Vegard M. Aas / Presse 3.0Vis mer

To personer drept i utforkjøring

Bil havnet i Nitelva natt til onsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ble varslet om ulykken ved utløpet av Rælingstunnelen på riksvei 159 i retning Lillestrøm i 3-tiden natt til onsdag. Årsaken til den voldsomme ulykken er ennå ikke fastslått.

- To personer er funnet døde inne i bilen. Vi kjenner ennå ikke identiteten til de to, sier operasjonsleder Svein Arild Hallås i Romerike politidistrikt til NTB.

Ingen vitner - Bilen er veldig ødelagt, om det skyldes høy fart eller sammenstøtet med autovernet, er for tidlig å si. Men det ser ut som bilen har kjørt ut av tunnelen og fortsatt rett fram gjennom rundkjøringen og ut i elva, sier Hallås.

Det var ingen vitner til ulykken, men personen som meldte fra forteller om et kraftig smell.

- En melder hørte et smell og så bølger i Nitelva ved utløpet av tunnelen. Da vi kom til stedet, så vi en del skader på autovernet og en del bildeler, sier Hallås.

Massiv redningsaksjon Alle tilgjengelige ressurser ble rekvirert, blant annet fire brannbiler og dykkerbistand fra Oslo brann- og redningsetat.

- Da de kom på plass, ble det ganske fort bekreftet funn av en bil 15 meter ute i elva, sier operasjonslederen.

To personer drept i utforkjøring

Like etter klokka 3.30 fant dykkere to personer omkommet i bilen. Dykkere søkte i elva i tilfelle flere personer var involvert, men klokka 4.30 ble søket avsluttet.

(NTB)

To personer drept i utforkjøring