To personer druknet i badestamp i Fredrikstad

Politiet bekrefter at en voksen mann og kvinne døde.

En mann og en kvinne er funnet døde som følge av drukning ved Fredrikstad. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
En mann og en kvinne er funnet døde som følge av drukning ved Fredrikstad. Foto: Tipser.no/Daniel D. LaabakVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet opplyser at de to personene som ble funnet livløse i en badestamp i Slevik utenfor Fredrikstad er bekreftet omkommet ved 22.30-tiden lørdag.

Politiet fikk meldingen 21.57 lørdag kveld, og rykket ut med full styrke sammen med redningsmannskaper til en privatadresse i Slevik utenfor Fredrikstad.
Også et Sea King-helikopter ble sendt til stedet.

Det ble forsøkt gjenoppliving på stedet, men livene sto ikke til å redde, opplyser politiet.

Like før 22:30 bekreftet Politiet i Østfold på twitter dødsfallene: To personer omkom i drukning i badestamp på Slevik ved Fredrikstad.

- Det er en voksen mann og en voksen kvinne som har druknet på Slevik ved Fredrikstad, sier operasjonsleder Tom Hansen i Østfold politidistrikt til Dagbladet.

- Er det grunn til å tro at det ligger noe kriminelt bak?

- Ikke i utgangspunktet. Men vi etterforsker det som et mistenkelig dødsfall uansett. Jeg tror det var to andre på samme hytten, og de vil bli avhørt. Vi vil også avhøre vitner på nabohytter, sier han til Aftenposten.no.

Det er uklart om det har vært noe vitner til hendelsen.

Ifølge Sandberg er det mange fritidsboliger i området der de to ble funnet.

- Vi vil starte kriminaltekniske undersøkelser på stedet, sier operasjonsleder Tom Hansen i Østfold politidistrikt.

Politiet har sperret av området rundt der dødsulykken skjedde, og politiet søker lørdag kveld med hunder i nærområdet rundt der de to ble funnet død.

- Politiet snakker med naboer her, og de kjørte avgårde med en patrulje hvor de hadde tatt med seg noen i bilen, sier Dagbladets fotograf på stedet.

Sak oppdateres.

PÅ PLASS: Politiet har iverkstatt søk med hunder i nabolaget hvor de omkomne skal ha blitt funnet. Foto: Andreas Utberg.
PÅ PLASS: Politiet har iverkstatt søk med hunder i nabolaget hvor de omkomne skal ha blitt funnet. Foto: Andreas Utberg. Vis mer