To personer funnet døde

Politiet i Drammen tror det er de savnede 18-åringene.

TO PERSONER FUNNET DØDE: En 18 år gammel mann innrømmer at han sammen med to andre stjal denne bilen natt til Påskeaften. Senere skal de ha havnet i vannet. En person kom seg ut. To personer ble i kveld funnet omkomne i vannet ved funnstedet. Dette er trolig de to andre personene som var med på biltyveriet, ifølge politiet. Foto: Johnny Olsen
TO PERSONER FUNNET DØDE: En 18 år gammel mann innrømmer at han sammen med to andre stjal denne bilen natt til Påskeaften. Senere skal de ha havnet i vannet. En person kom seg ut. To personer ble i kveld funnet omkomne i vannet ved funnstedet. Dette er trolig de to andre personene som var med på biltyveriet, ifølge politiet. Foto: Johnny Olsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


DRAMMEN/OSLO (Dagbladet.no): To personer er funnet døde i vannet i Drammen.

Politiet i Drammen tror dette er de samme 18 år gamle mennene som var savnet og som ble satt i sammenheng med funnet av en stjålet bil i Drammenselva tidligere i dag.

Dette kom frem på en pressekonferanse på politihuset i Drammen i kveld.

En tredje 18-åring meldte seg for politiet i dag. Han har i dag innrømmet at han var sammen med de to andre og stjal bilen fra Tolboden i Drammen natt til Påskeaften.

- De skal av en foreløpig ukjent grunn havnet i elva med bilen. En person kom seg ut, sier politistasjonssjef Jan Erik Strøm til Dagbladet.no.

De to andre kom seg ut av bilen, men ble funnet døde like ved der bilen ble funn på havna i Drammen i dag.

- Den ene 18-åringen er avhørt og vi vil avhøre ham ytterligere, sier Strøm.

Politiet opplyser at de har en viss kjennskap til de involverte fra tidligere saker.

Dagbladet.no opplyste tidligere i kveld eieren av den stjålne bilen om at bilen hans var funnet.

- Jeg er i sjokk. Hva i all verden har skjedd her? undret han seg da han fikk nyheten.

Han trodde bilen hans var tauet vekk fordi han muligens hadde parkert ulovlig. Da han forsto at bilen måtte være stjålet anmeldte han saken i dag.

18-åringen som kom seg opp i live er siktet for biltyveriet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer