Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer gjennom isen

Begge sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personer har gått gjennom isen på Nøklevann i Østmarka i Oslo.

Ifølge underbrannmester Tom Mikkelsen ved 110-sentralen har brannvesen og redningsmannskaper hentet opp to personer ved hjelp av legehelikopter og brannvesenets dykkere.

-Det drives livreddende førstehjelp på den ene personen på stedet, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Den andre av de to er ifølge Hjulstad i god form.

Begge er sendt til Ullevål Sykehus.

- Den ene har hjertestans, den andre var litt nedkjølt men vil klare seg, sier operasjonsleder Finn Finkelsen ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

En 78 år gammel mann har hjertestans. En 55-åring slapp lettere fra det, men begge er sendt til Ullevål, opplyser operasjonsleder Finn Finkelsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge redningsmannskapene på stedet skal de to være far og sønn, skriver NTB.

De to gikk gjennom isen ved Rustadsaga i sørenden av vannet. Dette er ved utløpet av vannet hvor isen ifølge politiet er særdeles usikker.

To personer gjennom isen

- Det var mange mennesker ute på vannet, og politiet måtte be folk om å komme seg i land. Folk må vite hvor de går. I sørenden er det utløp, og ved utløpet er det svært tynn is, sier Hjulstad.

Omstendighetene rundt ulykken er foreløpig ikke kjent.

FALT IGJENNOM: To personer gikk gjennom isen på Nøklevann i Oslo. Foto: SCANPIX
FALT IGJENNOM: To personer gikk gjennom isen på Nøklevann i Oslo. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling