To personer har meldt seg etter påkjørsel

En mann og en kvinne har meldt seg for politie etter påkjørselen som førte til at Svein Haraldsen (19) fra Tjøme omkom i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

19-åringen døde av skadene da bilen traff ham. Politiinspektør Heidi Aas Larsen ved Tønsberg politidistrikt sier at mannen og kvinnen som har meldt seg, har uttalt at de antakelig kjørte over noe da de passerte åstedet for ulykken i det aktuelle tidsrommet, ved 02.30-tiden i natt.

Politiet har nå tatt i forvaring bilen de to kjørte, og den vil bli undersøkt nærmere.

- Jeg kan ikke si noe om de to personenes status i saken, før avhørene av dem er avsluttet, og vi har satt forklaringene deres opp mot de opplysninger vi har fra før, sier Aas Larsen. Mannen og kvinnen satt ved 14.45-tiden søndag fortsatt i politiavhør.

Formiddag uten spor

Store politistyrker lette i dag etter bilføreren, som ifølge forklaringen til et vitne var en mann. Vitnet kunne ikke fastslå om det var flere personer i bilen.

Søndag formiddag var de eneste observasjoner fra ulykken kommet fra et vitne som kom kjørende like etter ulykken.

I politiavhør har vitnet forklart at føreren av bilen som kjørte ned 19-åringen, stanset og steg ut en kort stund. Han satte seg raskt inn i bilen igjen og kjørte fra stedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer