Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer knivstukket på fest i Oslo

En person (38) alvorlig skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Knivstikkingen skjedde i dansesalen i 2. etasje i Folkets Hus i Oslo sentrum.

- Vi har anholdt en person, han er 19 år gammel. En mann på 38 år er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader i ansikt, hals og rygg, men det står ikke om livet, sier operasjonsleder ved Oslo politikammer Tor Grøttum til Dagbladet.no.

En annen mann skal være sendt til legevakten med mindre skader i hånden.

Politiet opplyser at bråket startet på en kurdisk fest, og at et vitne har utpekt den anholdte.


38-åringene skal ha danset med døtrene sine da den anholdte 19-åringen gikk til angrep. Opplysningene politiet har innhentet sålangt, går ut på at en av 38-åringenes døtre var det egentlige målet for knivstikkingen.

Politiet har nå oppløst festen, og har kontroll over situasjonen. De vil fortsette å jobbe med å få tak i vitner utover natten. Enkelte av gjestene skal også ha filmet under festen, og politiet har sikret seg videofilmen, opplyser Oslo krimvakt til Dagbladet.no.

Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling