To personer kritisk skadd etter knivstikking i Sandefjord

Skal ha skjedd på en privat adresse. Politiet ble varslet av naboer.

TO SKADD: En mann og en kvinne er kritisk skadd etter en knivstikking i Sandefjord i Vestfold.
Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpix
TO SKADD: En mann og en kvinne er kritisk skadd etter en knivstikking i Sandefjord i Vestfold. Foto: Peder Gjersøe / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk 13.29 melding om at en person skal være knivstukket på Framnes i Sandefjord. En mann og en dame er involvert, ifølge politiet.

Begge skal være kritisk skadet, melder politiet.

Politi og ambulanse er på stedet og skal ha kontroll på begge parter.

- Det har skjedd på en privat adresse på Framnes, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt Per Arne Amundsen til Dagbladet.

Ifølge Amundsen jobber politiet med at det er den skadde mannen og kvinnen som er involvert i hendelsen. Begge er blitt knivstukket, ifølge operasjonslederen. Han sier det er for tidlig å si hva som har skjedd.

- Det er folk i nabolaget som har meldt om hendelsen. Det er altfor tidlig å si noe om foranledningen, sier han.

Sea King, et legehelikopter, og en ambulansebil er på stedet. Helsepersonellet jobber med å stabilisere en av personene, ifølge Sandefjord Blad. Kort tid etterpå lettet Sea King-helikopteret med én pasient ombord.

- Vi vet ikke om flere er involvert. Vi isolerer stedet og venter på krimteknikk, sier operasjonslederen til avisa.

Politiet opplyser til avisa at én av de skadde ble funnet utenfor huset. Politiet tok seg inn i kjelleren og fant nok en knivskadet person. Det skal imidlertid ikke ha blitt funnet noe våpen i eller ved huset som kan knyttes til knivstikkingen.

Saken oppdateres