To personer omkom i trafikkulykke

Bil fikk sleng på glatt føre i Stjørdal. Fire barn og fire voksne involvert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): To personer er bekreftet omkommet i en alvorlig trafikkulykke i Stjørdal i Nord-Trøndelag i formiddag.

I alt fire voksne og fire barn var involvert i ulykken

To biler kolliderte på glatt nullføre med sporsnø på riksvei 705 mellom Stjørdal og Selbu.

Ifølge et øyenvitne Dagbladet.no har vært i kontakt med, var det en personbil som fikk skrens og traff et motgående kjøretøy mellom Lånke og Elvran på en rett strekning før en sving.

De to omkomne satt i personbilen som fikk skrens. En familie på to voksne og fire barn satt i Toyta Hiace\'n som ble truffet.

Ikke alvorlig skadd

- Ingen i familien på seks er alvorlig fysisk skadd. De er brakt til legevakta i Stjørdal, opplyser operasjonsleder Dag Hjulstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no

Hovedredningssentralen for Sør-Norge fikk anmodning om bistand fra AMK-sentralen klokka 11.27, og et Sea King redningshelikopter fra Ørlandet ble sendt til ulykkesstedet, sier vakthavende redningsleder Asbjørn Viste til Dagbladet.no.

 TO OMKOM:  De to personene som satt i personbilen, mistet livet i en trafikkulykke i Stjørdal kommune i formiddag. Den hvite Toyta kassebilen med to voksne og fire barn ble truffet. Foto: TOR AAGE HANSEN.
TO OMKOM: De to personene som satt i personbilen, mistet livet i en trafikkulykke i Stjørdal kommune i formiddag. Den hvite Toyta kassebilen med to voksne og fire barn ble truffet. Foto: TOR AAGE HANSEN. Vis mer
To personer omkom i trafikkulykke