To personer omkom i voldsom kollisjon nær Larvik

To personer omkom i en kollisjon mellom en personbil og et vogntog på E18 ved Hallevatnet i nærheten av Larvik onsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Personbilen kom over i feil kjørebane og havnet under vogntoget, som kom i motsatt retning. Straks etter sto personbilen og vogntoget i full fyr, opplyser operasjonsleder Jan Birger Raastad i Vestfold politidistrikt til NTB.

På grunn av både brannen og den kraftige kollisjonen har politiet brukt lang tid på å fastslå hvor mange som satt i personbilen. Da vogntoget var løftet bort fra bilvraket natt til torsdag, kunne de fastslå at to personer var omkommet i ulykken.

- To personer er funnet omkommet. Vi undersøker nå om det kan være flere i bilen, sier Raastad til NTB.

Ulykken skjedde på en strekning med små svinger. Vogntoget var på vei i retning Porsgrunn, mens personbilen kjørte i retning Oslo da kollisjonen skjedde.

Vogntoget var lastet med bilrekvisita, og det oppsto flere eksplosjoner i den kraftige brannen som fulgte etter sammenstøtet.

Føreren av vogntoget er brakt til Larvik sykehus. Ifølge politiet skal han ha fått kraftige sjokkskader, og han er innlagt til observasjon.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 22.20 onsdag. E18 ble sperret av ved ulykkesstedet etter ulykken, og var ved 5-tiden torsdag morgen fortsatt stengt.

NTB