PERSONBIL OVER I FEIL KJØREFELT: To personer omkom etter at en personbil frontkolliderte med en trailer på E39 ved Siratunnelen i Vest-Agder. Foto: Torbjørn Steiro / NTB scanpix
PERSONBIL OVER I FEIL KJØREFELT: To personer omkom etter at en personbil frontkolliderte med en trailer på E39 ved Siratunnelen i Vest-Agder. Foto: Torbjørn Steiro / NTB scanpixVis mer

To personer omkommet i trafikkulykke på E39

Personbil over i feil kjørefelt og krasjet med vogntog. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To personer er omkommet i en trafikkulykke på E39 i Flekkefjord, opplyser politiet på Twitter like før klokka 19.00.

- Vi fikk beskjed om ulykken klokka 18.33 og rykka ut. Et en liten personbil har kommet over i feil kjørefelt og kollidert med et vogntog. Begge personene i privatbilen ble erklært døde på stedet, sier Asbjørn Skåland, lensmann i Flekkefjord.

Politiet jobber nå med å finne ut hvem de omkomne er.

- Vegen vil forbli stengt noen timer til. Vi vet enda ikke hva som er grunnen til ulykken, men det skal ha regnet kraftig da ulykken inntraff, sier Skåland.

Ulykken skjedde ved Siratunnelen på grensen mellom Rogaland og Vest-Agder.

Personbilen var på vei nord-vest, retning Stavanger, mens traileren kjørte sørover.

- De to personene i traileren er fysisk uskadde.

Bistand fra Stavanger

- Vi har sendt en patrulje til stedet for å bistå Agder politidistrikt, sier operasjonsleder Tor Helge Stavik i Sør-Vest politidistrikt.

- Meldingen kom inn litt over halv sju og det var personer på stedet som ringte inn. Utover det, har vi ikke flere opplysninger akkurat nå.

Først på stedet

Leif Terje Munkejord var en av de første personene på stedet og sier dette til Stavanger Aftenblad.

– Mens jeg ringte nødetatene, løp kona mi, som er intensivsykepleier, for å sjekke personene som var i personbilen. Hun konstaterte at begge var døde. De må altså ha blitt drept momentant, sier Munkejord til avisen.