FUNNET HENRETTET: Ekteparet ble funnet bakbundet og drept, mannen (69) i låven, og kvinnen (71) i senga i hovedhuset. Drapene skaper stor frykt i den lille svenske bygda. Foto: Anders Ylander, GT/Expressen
FUNNET HENRETTET: Ekteparet ble funnet bakbundet og drept, mannen (69) i låven, og kvinnen (71) i senga i hovedhuset. Drapene skaper stor frykt i den lille svenske bygda. Foto: Anders Ylander, GT/ExpressenVis mer

To personer pågrepet etter dobbeltdrap i Sverige

Mistenkt for drap på en 71 år gammel kvinne og hennes 69 år gamle mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To personer er pågrepet, mistenkt for å ha drept det eldre ekteparet i Alsingsås i Sverige, melder Expressen.

Politiet oppgir at intensiv spaning ligger bak pågripelsene.

- Saker forsvunnet Ifølge Göteborg-posten mener politiet at det dreier seg om et hjemmeran.

Presstalesmannen Thomas Fuxborg bekreftet i kveld at det skal ha kommet fram at «saker» er forsvunnet fra ekteparets bolig.

- Vi vil ikke si hva det er, men det er vår arbeidshypotese at det her er snakk om et rovmord, sier Fuxborg til Göteborg-posten.

Ifølge journalister i Expressen vil ikke politiet gå ut med kjønn på de pågrepne.

- Grusomt syn Det var i går, klokka 14.28 at det svenske politiet mottok melding om at det var to døde personer på en gård.

Det viste seg at de drepte var et eldre ektepar på 71 og 69 år.

Ekteparet skulle synge under en sammenkomst i pinsemenigheten i Alsingsås i Sverige. Men da de ikke dukket opp som avtalt, reiste vennene i misjonskoret hjem til paret for å lete etter dem, skriver Expressen.

Bodde alene Da bilen med misjonærene kom for å hente ekteparet, ble de møtt av et grusomt syn. Paret ble funnet drept og brutalt mishandlet.

Politiet sperret av et stort område rundt gården rundt 15 kilometer nord for Alingsås. Ifølge politiet er de døde ekteparet som bodde alene på gården.

- De to har blitt henrettet, sa Thord Haraldsson, politiets etterforskningsleder, til Aftonbladet i går.

ÅSTED: Torsdag kveld fortsatte politiets teknikere undersøkelsene på åstedet for det grusomme dobbeltdrapet som har rystet den lille bygda Långared utenfor Alingsås i Sverige. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
ÅSTED: Torsdag kveld fortsatte politiets teknikere undersøkelsene på åstedet for det grusomme dobbeltdrapet som har rystet den lille bygda Långared utenfor Alingsås i Sverige. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer