Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer pågrepet etter dronekaos på Gatwick

To personer er pågrepet etter at flere droner har skapt kaos i flytrafikken ved Gatwick utenfor London, opplyser Sussex-politiet.

Et fly går inn for landing på Gatwick-flyplassen utenfor London. Siden onsdag har hundrevis av flyginger blitt kansellert på grunn av droneaktivitet ved flyplassen, noe som har rammet over 100.000 passasjerer. Foto: AP / NTB scanpix
Et fly går inn for landing på Gatwick-flyplassen utenfor London. Siden onsdag har hundrevis av flyginger blitt kansellert på grunn av droneaktivitet ved flyplassen, noe som har rammet over 100.000 passasjerer. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Etterforskningen vår pågår. Vi ber publikum og passasjerer være på vakt og kontakte oss dersom de har informasjon, sier politiet i en pressemelding.

Gatwick ble stengt og åpnet flere ganger mellom onsdag og fredag som følge av dronene. Flygingene ble gjenopptatt litt over klokka 19 fredag, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Britisk politi og militære har iverksatt flere tiltak for å forhindre mer dronekaos. Siden onsdag har de ubemannede luftfartøyene blitt observert mer enn 50 ganger, uten at politiet har sett snurten av droneflygeren.

Over 100 000 passasjerer er blitt rammet av kansellerte flyginger ved Storbritannias nest travleste flyplass.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!