Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer reddet seg ut fra brennende hus

Hus overtent i Kasfjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||To personer reddet seg ut da det brøt ut brann i et bolighus i Kasfjord natt til tirsdag.

Husets andreetasje var allerede overtent da brannvesenet kom til stedet, rundt 10 kilometer nord for Harstad sentrum. Begge personene som var i huset, hadde klart å komme seg ut raskt. Begge ble sendt til Harstad sykehus for sjekk, og det er ikke meldt om personskader, opplyser politiet.


Nabohuset måtte også evakueres under slukkingen av brannen, som ble meldt klokken 1.15 natt til tirsdag. Først en time senere begynte brannvesenet å få kontroll over flammene.


Det er ikke mulig å si noe om brannårsaken før brannstedet er nærmere undersøkt, heter det i loggen til Midtre Hålogaland politidistrikt.


(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling