Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer siktet etter skyteepisode i Drammen

- Løsnet skudd og stjal bil.

KRASJA FLUKTBIL: Personen som flyktet etter skuddepisoden i Drammen krasja denne bilen, etterlot den og trua til seg en Ford Focus. Foto: FREDRIK BREIVIK JENSEN/ Presse30.no
KRASJA FLUKTBIL: Personen som flyktet etter skuddepisoden i Drammen krasja denne bilen, etterlot den og trua til seg en Ford Focus. Foto: FREDRIK BREIVIK JENSEN/ Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har foreløpig siktet to personer etter at det ble løsnet skudd i Drammen tirsdag kveld. En av de to er også siktet for bilran.

En mann ble like etter midnatt natt til onsdag pågrepet på Høvik i Bærum mistenkt for å ha løsnet skudd og ranet til seg en bil i Drammen tidligere på kvelden. En drøy time senere, klokken 1.17, slo politiet til mot en leilighet i Drammen som politiet mener kan knyttes til saken. Her ble fire personer tatt med til arresten, mens en femte person ble tatt inn til avhør.

Politiadvokat Pål Tore Larsen opplyser til NTB onsdag at det er tatt ut foreløpig siktelse mot to av personene. Ifølge Larsen er begge siktet for skyteepisoden, mens en av dem også er siktet for bilran.

Politiet vil vurdere torsdag om de skal begjære de to mennene varetektsfengslet.

De tre andre pågrepne i saken, ble onsdag løslatt.

Meldingen om at det ble avfyrt skudd på Strømsø i Drammen kom klokken 22.23 tirsdag kveld. En bil stakk fra stedet og kolliderte kort tid etter i Konnerudgata, like i nærheten. Der ranet en mann til seg en blå Ford Focus før han stakk av.

- Hendelsesforløpet er fortsatt litt usikkert, og vi fortsetter med avhør i kveld. Det er foreløpig usikkert hvem som avfyrte skuddet, sier Larsen til NTB.

Ingen personer kom til skade i skyteepisoden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media