Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer skadd etter knivstikking i Bergen

En 25 år gammel mann er pågrepet og to menn er fraktet til sykehus etter en knivstikking i Bergen sentrum torsdag.

HENDELSESSTEDET: To menn skadd i knivstikking i en bygård i Magnus Barfots gate. Knivstikkingen skjedde i gården midt på bildet. Foto: Paul S. Amundsen / NTB scanpix
HENDELSESSTEDET: To menn skadd i knivstikking i en bygård i Magnus Barfots gate. Knivstikkingen skjedde i gården midt på bildet. Foto: Paul S. Amundsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politi og ambulansepersonell rykket ut etter en melding om knivstikking i Magnus Barfots Gate i Bergen klokka 16.23 i dag, melder politiet i Vest politidistrikt på Twitter.

To menn i 30-åra ble fraktet med ambulanse til Haukeland universitetssykehus etter hendelsen. En av dem er alvorlig skadd.

- Vi rykket ut til leiligheten og der fant vi to skadde personer. Begge har skader som er forenlig med bruk av kniv. De to er fraktet med ambulanse til sykehus, opplyser operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt til NTB.

Politiet har pågrepet en 25 år gammel mann i saken. Den mistenkte er en kjenning av politiet. Alle de involverte personene er ifølge politiet menn.

Ifølge nyhetsbyrået oppholdt 25-åringen seg i en annen leilighet i samme bygg da politiet ankom stedet. Skadeomfanget for de to skadde er foreløpig uklart.

Politiet arbeider nå med å avhøre vitner i saken. Åstedet er sikret på bakgrunn av kriminaltekniske undersøkelser, skriver politiet på Twitter.

Til Bergens Tidende opplyser politiet at de har funnet et våpen som de antar er gjerningsvåpenet. De vil derimot ikke utgi noen detaljer om hvilken type våpen det dreier seg om.

Dagbladet oppdaterer saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!