LASTEBILVELT: Ulykken skjedde på E6 ved Helsfyr i dag. Foto: Ine Elise Høiby / Dagbladet
LASTEBILVELT: Ulykken skjedde på E6 ved Helsfyr i dag. Foto: Ine Elise Høiby / DagbladetVis mer

To personer skadd i lastebilkollisjon

To personer kjørt til legevakt etter at vogntog fikk sleng på E6.

Ulykken skjedde på E6 like ved Helsfyr melder politiet på Twitter.

Ifølge politiet melder patruljene på stedet om personskader på to personer i lastebilen. Disse får tilsyn av ambulansepersonell på stedet.

Ulykken skjedde med et vogntog som kom nordfra. Vogntoget hadde nettopp passert Helsfyr da det fikk en sleng på hengeren rett før Vålerengatunnelen.

Skled av veibanen

- Vogntoget veltet og skled på veibanen og opp på avkjøringsrampa mot Vålerenga, opplyser Tore Solberg, operasjonsleder ved politiet i Oslo.

Ulykken skjedde klokka 13.22. Ingen andre biler var involvert i ulykken.

- To personer i vogntoget har fått mindre skader. De er kjørt til legevakt med bruddskader, opplyser Solberg.

Køer

Reisende i dag kan vente seg køer. Solberg opplyser litt før klokka 14. at trafikken på stedet står stille for øyeblikket.

- Vi jobber med å få åpnet venstre felt som går inn mot byen. Etter hvert forsøker vi å få åpnet høyre og midtre felt i retning ut av byen, opplyste Solberg til Dagbladet.

E6 ble først stengt i begge retninger. Klokka 14. melder politiet på Twitter at høyre felt i nordgående retning nå er åpnet. Sørgående løp er fortsatt helt stengt.

Noen minutter senere melder politiet på Twitter at venstre felt i sørgående retning nå er åpnet opp. Det vil tidvis være stengt i forbindelse med opprydding.

Saken oppdateres!