MASSESLAGSMÅL: Politi og ambulansepersonell ved Holmlia senter i Oslo sent mandag kveld. Minst to personer er skadd etter et masseslagsmål.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
MASSESLAGSMÅL: Politi og ambulansepersonell ved Holmlia senter i Oslo sent mandag kveld. Minst to personer er skadd etter et masseslagsmål. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

To personer skadet etter masseslagsmål

Politiet har funnet flere golfkøller og andre slagvåpen ved Holmlia senter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like før klokka 23.00 i kveld fikk politiet flere meldinger om mange personer som løp rundt med balltrær, golfkøller og andre slagvåpen.

- Det har vært et masseslagsmål ved Holmlia senter. To personer er skadd, en er sendt til legevakt, den andre til Ullevål. Det skal ikke være alvorlige skader, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Han forteller at de involverte personene løp i alle retninger fra stedet etter slagsmålet. Ingen er så langt pågrepet, men politiet er ute med store styrker, hundepatruljer og politiets helikopter sirkler over Holmlia i kveld.

Politiet har også fått flere meldinger om at det skal ha blitt løsnet skudd. Også flere Dagbla-lesere melder om at det er hørt skudd, men politiet har ikke funnet noe som tyder på at det er løsnet skudd.

- Det er blitt slått med golfkøller mot en bil, det kan muligens forklare hvorfor flere har meldt om skyting, men vi tar meldingene på alvor og kan ikke utelukke noe. Men så langt har vi ikke funnet noe som tyder på at det avfyrt skudd, men vi har funnet flere golfkøller og andre slagvåpen, sier Grøttum.

Dagbladet følger saken.