To personer skutt på Tøyen

Med få minutters mellomrom. Gjerningsmennene er ikke pågrepet.

SKUTT: Det ble hørt tre skudd i Jens Bjelkes gate på Tøyen i Oslo ca. klokka 22.20. Her tar politiet hånd om skuddofferet, som satt blødende i førersetet på en rød Opel. Fem minutter seinere ble en annen mann funnet skutt på Tøyen T-banestasjon i nærheten. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
SKUTT: Det ble hørt tre skudd i Jens Bjelkes gate på Tøyen i Oslo ca. klokka 22.20. Her tar politiet hånd om skuddofferet, som satt blødende i førersetet på en rød Opel. Fem minutter seinere ble en annen mann funnet skutt på Tøyen T-banestasjon i nærheten. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TØYEN (Dagbladet): Det ble søndag kveld meldt om to skyteepisoder på Tøyen i Oslo. Politiet ser skyteepisodene i en sammenheng. 

- To personer er skutt, bekrefter politiets innsatsleder Rune Bjørsvik overfor Dagbladet.

Én person ble funnet skutt i krysset Jens Bjelkes gate/Eiriks gate. Den andre ble funnet like etter, på en perrong på Tøyen T-banestasjon, kort vei fra det første åstedet.

Mandag morgen er fremdeles ingen pågrepet etter skyteepisodene. Politiet vil ikke kommentere tilstanden til de to skadde.

Meldingen om skytingen i Jens Bjelkes gate kom inn til politiet klokka 22.22. Meldingen om den skadde på T-banestasjonen kom inn 22.27, men politiet mener skyteepisoden ikke skjedde der inne.

- Etter som tiden har gått, får vi forståelsen av at det er ikke der det har skjedd. Helt eksakt hvor åstedet er, er vi ikke sikre på enda, sier Bjørsvik til Dagbladet.

Politiet leter ved midnatt etter åstedet ved eller på T-banestasjonen. Et vitne opplyser til Dagbladet at den skadde mannen kom gående inn på T-banestasjonen mens han blødde fra ryggen eller skulderen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer