Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer stakk av etter utforkjøring. Funnet blodige av politiet

Satte inn politihelikopter i søket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre personer ble skadd i en utforkjøring ved Ulefoss i Telemark natt til søndag, men da nødetatene kom fram til stedet var det bare en person i bilen.

- Det var flere personer på avveie. Vi var raskt ute og søkte med hundepatrulje, og fikk også varslet politihelikopteret, opplyser operasjonsleder Jørn Gustav Larsen overfor Dagbladet. 

Politiet fikk melding om ulykken klokka 01.29 i natt. Klokka 02.00 fant de én av de to som hadde stukket av i Ulefoss sentrum, og litt etter klokka tre kom de over sistemann i en privatbolig i området.

- Nå har vi kontroll på totalt tre personer, som alle er kjørt til sykehus. En av disse ble hardt skadd i ulykken, sier Larsen.

Han bekrefter at de to personene som forlot ulykkesstedet var blodige da de ble funnet av politiet, men sier skadeomfanget foreløpig er ukjent. Alle tre er fraktet til sykehus i Skien for behandling og sjekk.

- Der blir det nok gjort en grundig sjekk, også med tanke på mulige høyhastighetsskader. Vi vet ikke hvor fort de har kjørt, men tar høyde for at de kan ha holdt høy hastighet, sier operasjonslederen til NTB.
 
Politiet har snakket med flere vitner og vil opprette sak på forholdet. Avhør av de tre involverte vil bli gjennomført så snart det er mulig. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media