Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

To personer til sykehus etter politijakt på E6

En bil havnet på taket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bil havnet på taket på E6 under en politijakt tirsdag morgen. To personer er sendt til sykehus.

Ulykken skjedde i forbindelse med at en politipatrulje fra Østfold politidistrikt kjørte etter to utenlandsregistrerte biler. Politiet skriver i en pressemelding at de to bilene hadde trafikkfarlig atferd, og unndro seg kontroll.

- Det smalt rett ved siden av bilen min. En politibil kom i høy hastighet etter ulykkesbilen, som traff en annen bil før den havnet utenfor veibanen og inn i gjerdet, sier et øyenvitne til Moss Avis.

Sjåførene av begge disse bilene ble sendt til sykehus etter ulykken. Det er foreløpig usikkert hvor hardt skadd de er. I tillegg var en politibil fra Østfold politidistrikt innblandet i ulykken.

Østfold politidistrikt har varslet Spesialenheten for politisaker etter ulykken.

Politiet sier de har funnet narkotiske stoffer i den ene bilen. Den andre forfulgte bilen stakk av fra stedet, og fortsatte i retning Oslo.

Ulykken skjedde i morgenrushet rundt klokken 7.45 mandag morgen. Ved 9.45-tiden opplyste Follo politidistrikt at E6 var åpnet for trafikk i begge retninger etter ulykken.

(NTB)

Hele Norges coronakart